Anti aging ögonkräm

Med hjälp av en god kvalitet anti aging ögonkräm kan lindra en del av, eller alla av följande symtom.

1) Puffiness runt ögonen

2) Panda ögon, som ibland kallas Raccoon ögon (Darkness runt ögonen)

3) Under ögonen

4) Rynkor, även känd som ”kråkfötter”

5) att klibba eller hängande hud

natural-anti-aging-eye-cream1

Området runt ögonen är mycket känslig och huden runt ögonen är mycket bräcklig. Vi påminns ständigt om hur detta område förändras när vi blir äldre, eftersom när man tittar i spegeln, ögonen tenderar att vara det första området vi fokuserar på. Mogen hud blir tunnare eftersom åren går och blå ådror börja visa genom huden, vilket i sig kan göra ögonen verkar mycket mörkare.

Naturligtvis finns det många andra skäl till varför mörka områden och cirklar visas runt ögonen också, brist på sömn till exempel. Dock är den blå skiftning från alla de små blodkärlen som visas runt ögonen, när vi åldras mer permanent och är mycket svårt att dölja.

Vilka ingredienser finns i en anti aging ögonkräm?

Vanliga krämer kan ha en kontraproduktiv effekt på ögonen. Blotta vikten av dessa krämer kan ofta överbelasta detta känsliga området runt ögonen och orsaka slapp eller ytterligare rynkor ska visas.

Anti aging krämer innehåller många ingredienser som kan göra dem mer effektiva än vanliga krämer. Sådana ingredienser kan innefatta C-vitamin, koffein, alfa-hydroxisyror, retinol och naturligtvis vitamin E. Var och en av dessa olika ingredienser kommer att rikta ett specifikt problem.

Tips för att använda en anti aging ögonkräm

Stor omsorg krävs vid tillämpningen något för ögat området. Innan vi går ut och köper en anti aging kräm vi måste ställa oss är det något vi kan göra genom att ändra vår livsstil som kan hjälpa till att minska skador på vår hud.

Till exempel vet vi alla att skära ut överdriven exponering för solljus, sluta röka och minska alkohol kan minska skador på huden, men att dricka mer vatten kan också hjälpa.

Hur man ansöker ögonkräm

Sätt en klick ögonkräm storleken på en ärta på spetsen av en av fingrarna. Dela upp ärta kräm mellan två fingertoppar, en på varje hand. Använd en fingertopparna på varje öga till prick grädden i små mikro prickar över det omgivande benet området runt ögonen.

Inte sätta grädde i omlopps område eftersom det kan orsaka irritation om att komma in i ögongloben. Pat var och en av de punkter försiktigt, kommer detta att släppa ögonkräm i omlopps området. Gnugga inte detta ömtålig hud, helt enkelt klappa området tills alla anti aging ögonkräm har absorberats.

Titta efter dina ögon och de kommer att ta hand om dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *