De 10 mest romantiska låtarna för de nya wedsna

Musik och kärlek kommer alltid att gå hand i hand. Det finns en del magi i musikens melodi som rena ord ensamma inte kan ge. Det är därför som de flesta av våra par och även nygifta gillar att ha sin egen kärlekssång. Letar du fortfarande efter rätt kärlekssang som bäst beskriver ditt intima förhållande? Läs sedan på coz ‘i den här artikeln, vi kommer att känna till de 10 mest romantiska låtarna för de nya wedsna.

Här är topp 10-listan som du vill höra om och om igen:

10. ”Allt mitt liv” av KC och Jojo – Denna R & B-melodi kommer säkert att passa din hip-relation. Låtens sångtext skapas mästerligt för att följa med den livliga melodin.

9. ”Jag gör (vårda dig)” – Om du inte kan få nog av pojkbandet fenomen, så är den här kärlekssången ett bestämt val för dig. Detta såg vackert av 98 grader som om brudgummen faktiskt serenading hennes underbara fru.

8. ”Slutligen hittade någon” av Bryan Adams och Barbara Streisand – Texten på den här låten är helt enkelt fantastisk och melodin är också fascinerande.

7. ”Total förmörkelse av hjärtat” – Om du är förtjust i 80-talets musik, kommer den här nya vågssången att vara ett bra val för dig. Även om melodin verkar uppmuntra en känsla av hälsosamhet, kommer orden aloe säkert att göra din andra hälften ”vända” igen och igen in i ditt hjärta.

6. ”Jag ska ta dig för evigt” av Christopher Cross och Frances Ruffelle – Ja texterna om den här låten är ordentligt ordnad eftersom den berättar om 2 olika personer som har hittat sig till varandra. En perfekt sång för alla stjärnkorsade nygifta där ute.

5. ”Jag kommer alltid älska dig” av Whitney Houston – Ett överraskande val för en nygifta sång. Den har alla ingredienser i den bästa kärlekssången: Den kraftfulla rösten, den hjärtvärme musik, de rörliga scenerna från MTV (och filmen) och den ikoniska divaen som gjorde denna sång till en häftklammer i någon musikslagslista.

4. ”Mitt hjärta kommer att fortsätta” av Celine Dion – Jo titanisk feber rasar på. Även om den här låten en gång dominerat luftvågorna i slutet av 90-talet, kan vi fortfarande inte göra det här i vårt sinne, eftersom det här bara är en stor kärlekssang som verkligen förtjänar ett erkännande av nygifta någonstans.

3. ”Detta lovar jag dig” av Ronan Keating-En söt serenadlöfte av kärlek som är värt att lyssna om och om igen. Texten tar upp en människas uppriktiga kärlek och ger sig till hans livs kärlek.

2. ”I början” – Livet är resan och att vara med den du älskar är ett äventyr. Dessa är de bästa orden som bäst kan beskriva den här låten. Detta är en idealisk match för par som inte letade efter kärlek men slutligen hamna ihop.

1. ”Destiny” av Jim Brickman – Titeln på den här sången ensam är tillräckligt med anledning till att du ska välja den här låten för båda. Kärlek är öde och de som är avsedda av kärlek kommer att hitta varandra på ett eller annat sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *