De stora USA-konstnärerna i modern tid

När du talar om konst, tänker du vanligtvis på målningar och skulpturer som vanligtvis ses inom museer och gallerier. Men sanningens sanning är konst överstiger mer än dessa konventionella medier och idag är vissa djärva sinnen modiga för att uttrycka sig på ett modernt sätt. Här är de 8 bästa amerikanska konstnärerna i modern tid:

1. Andrew Bell – Den här artisten är född i Brooklyn, New York och har sin moderna konstnärliga metod för att göra tecknade tecken som inte är svåra att tycka om. De flesta av hans konstverk omfattar att ta dagliga vanliga föremål och lägga till dem med sin speciella vridning som bananvaran med titeln ”Du var inte alltid så här”. Numera äger han en konstaffär som heter Dead Zebra Inc. där han säljer sina konstverk, kläder, böcker, leksaker och andra nyhetsartiklar.

2. Alex Pardee – Han är frilansartist född ur Antioch, Kalifornien. Han har en underbart unik stil som är kusligt att se på, men desto mer blir det vacker ju längre du stirrar på den. Alex är också känd att skriva böcker och designa kläder. Hans kärlek till ritningar är hans terapi för att kämpa ångest och depression.

3. Brian Dettmer – Född i Atlanta, Georgiens förorter, är Brian en välkänd kreativ bokkonstnär av den här tiden. Han gick till college i delstaten Chicago och under dessa tider koncentrerade han sig mer på att göra målningar. Han flyttade sedan till andra medier för att skapa skulpturlika läsbara versioner av böcker. Han böjer, skär, vikar och till och med staplar böckerna för att få det att visas unikt annorlunda och höja din läsupplevelse på en helt ny nivå. Bortsett från att skapa förvånansvärda bokskapelser skapar han också interaktiva collage som inspirerar dig att se ännu mer ut.

4. Cliff Maynard – Han är en av de få moderna artisterna som började sin karriär att göra tatueringar i Pittsburgh, Pennsylvania. Han studerade mosaikkonst på sina skoldagar och nu återvinner han roachpapper och omvandlar det till ett vackert mosaikmästerverk. Bortsett från det skapade han också konstverk från rullande papper och målar den med porträtt av kända kändisar.

5. Craig Tracy – Han är nu en känd kroppsmätare som är baserad i New Orleans, Louisiana. Han målar kroppen av frivilliga personer och gör den biologiska skönheten till en utsökt bläck som är full av konstnärliga bilder. Hans konst är mästerligt skapad att det får dig att tro att du inte tittar på en kropp av en levande person.

6. Cykel – Han är en graffiti och gatukonstnär som koncentrerar sig på att göra de flesta av hans konstverk i New York. Han är en av de få graffitiartisterna som kunde vinna en magisterexamen. Hans andra hobbies bortsett från att göra graffiti är skateboarding, bildkonst och grafisk konst.

7. Dave Kinsey – Dave är också en graffitiartist från delstaten Kalifornien. Han är känd för att göra inomhusmålningar av sina favoritfärger och hans stil är definitivt oöverträffad.

8. UrbanMedium – Även känd som Derek Fridman, han är en propagandagatan konstnär som skapar grafitton med dolda meddelanden för att vakna upp det vanliga folket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *