Hur jag fick min prom klänning att bära på festen

Igår fick jag tidigt upp min säng och äta en stor frukost. Jag var så upphetsad eftersom jag och mamma går ut för att köpa min allra första promkjole! Jag brukade höra om prompartier från mina 2 av mina äldre systrar, men jag vill uppleva detta för mig själv. Och nu när den här dagen kommer att komma, ska jag komma och förbereda mig och se mig vacker för denna kväll.

Vi kom till köpcentret tidigt och gick till boutiqueen där de flesta av mina vänner köpte sina klänningar. Jag kan bara inte vänta med att välja rätt klänning för mig och titta på spegeln som bär den. Men till min skräck har jag redan försökt flera klänningar och ingenting tycks passa rätt … Så jag och min mamma bestämde mig för att ge upp den här idén och leta efter min klänning någonstans annars. Lyckligtvis ringde en av mina systrar och jag berättade för henne om mina problem att hitta en klänning till prompartiet. Hon sa till mig att att hitta rätt klänning inte behöver vara ett problem för allt jag behöver är att peka och klicka. Vad? Först kunde jag inte få henne att peka, men då tänkte jag ut att hon berättade för mig att hitta min klänning på nätet som hon gjorde tidigare. Så gick vi hem och gick genast framför min dator. Jag försökte söka efter webbplatser som erbjuder promklänningar och klänningar till ett mycket överkomligt pris och jag kom över den här webbplatsen som heter Bridesire. Balklänningar som jag såg på internet var ingenting jämfört med de samlingar de erbjuder på den här sidan ensam. De erbjuder alla slags stilar och mest speciellt, jag älskar röda balklänningar på deras hemsida, som du hittar på http://www.bridesire.se/balklanningar_c113. Jag började hitta min klänning genast och har bestämt mig för att fokusera på dessa fyra val:

Jag visade även dessa bilder till min mamma och mina 2 systrar så att de också kan dela med sig av vilka åsikter jag ska ha på sig som lämplig klänning för kvällen. Den andra aftonklänning hittades på http://www.bridesire.se/aftonklanningar_c114. Det verkade som om de hade ett enhälligt beslut för mig, eftersom de alla pekar på den röda färgade klänningen. De valde det här för mig, för det var flirtigt men för avslöjande och samtidigt snyggt och formellt utseende.

Nu är jag på väg till prompartiet och ser fram emot att ha en riktigt bra tid. Tack vare min syster och Bridesire för om det inte var för dem, skulle jag inte ha hittat den perfekta promklänningen för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *