Ovanliga färg idéer för dina nya hårförlängningar

Många människor tycker om att växla upp sin stil med spännande hårförlängningar, oavsett om de letar efter människohår, syntetiska, eller särskilda typer av förlängning såsom hästsvans clip-ins och fjäder hårförlängningar. Alla dessa erbjuder möjlighet för varje kvinna att njuta av en bit av kreativitet i sina frisyrer.

För dem som letar efter något ovanligt finns flera spännande nya produkter på marknaden, inklusive Remy hårförlängningar i Storbritannien och icke-Remy förlängningar. Alla de stora brittiska och amerikanska varumärken, såsom Wigsland erbjuder sina egna speciella stilar, som de saluför till kvinnor som vill skapa olika och mycket kreativa utseende med tillägg.

Att ändra färgen på dina tillägg är ett av de bästa sätten att ändra ditt utseende snabbt och enkelt. Med ljusa färger inte längre bara begränsas till punkare och rebeller, kan alla njuta av lite mer färg i sina liv med vibrerande hårförlängningar.

HE04019-1

Några av de mest populära typer av spännande och färgstarka tillägg är ombre löshår som nyligen har dykt upp på marknaden. Dessa kommer i en mängd olika färger och längder och i princip har en lutning som normalt börjar med en mörkare färg på rötterna och gradiates till en ljusare färg på tips.

En av de vanligaste färgerna för dessa ombre hårförlängningar är bruna hårförlängningar som gradiate till en blond färg. Dessa är mycket elegant just nu och har varit i några år, men trenden verkar inte vara döende ut någon gång snart. En fördel med att köpa ombre löshår är att de redan är färgade och stylade och du därför inte behöver göra det själv.

Om du inte är intresserad av den typiska brunt till blond ombre stil finns också många typer av Remy hårförlängningar i Storbritannien och USA med mer levande mönster. Dessa kan funktionen färger inklusive rosa och blues, samt mer ovanliga nyanser som greener, apelsiner och ett sortiment av andra iögonfallande toner.

Förutom ombre, några av de mest populära färg stilar under de senaste åren är förlängningar som har en rad olika färger i vertikal linje för att skapa en slags strimmig utseende för håret. Återigen kan dessa inkluderar flera naturliga färger eller de kan innehålla mer levande sådana.

Återigen, är ett populärt val bruna tillägg som är strimmiga igenom med blond. Detta markerade utseende är en mycket attraktiv och kan vara lika naturligt eller lika slående som du vill. Återigen kommer många företag som erbjuder icke-Remy och Remy hårförlängningar i Storbritannien och USA ge en mängd olika färger och mönster som kommer att tillfredsställa alla olika smaker.

Den sista typen av spännande tillägg är de som helt enkelt har en solid färg. Till skillnad från den typiska fasta naturliga färger, dessa nu kommer i en rad olika nyanser, inklusive en av de mest populära nyanser under de senaste åren, vilket är silver.

Silver är ett populärt val eftersom det är en look som är inte alltid lätt att uppnå när det gäller att behandla din naturliga hår. Samtidigt dör längden på håret silver med tiden kan faktiskt orsaka en hel del skada, hålla håret kortare och sedan sätta i silver hårförlängningar är ett sätt att hjälpa dig att få ett bra utseende och utan att orsaka alltför stor skada.

Naturligtvis finns det många andra olika färger finns i tillägg till silver. Om du inte kan hitta den färg som du vill, det finns också många färgämnes kunna hårförlängningar på marknaden vilket innebär att du kan experimentera med nyanser av ditt val. Detta gör det möjligt att få en blandning av spännande och levande färger som är anpassad speciellt för din smak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *