Varför upptagen kvinna fitness lösning fungerar för dig

Dessa dagar den genomsnittliga kvinnan är ofta hårt arbete och har inte tid att underhålla hennes kropp. Ofta på grund av tidsbrist med sina non-stop scheman flesta kvinnor kommer inte att fungera på ett konsekvent sätt. Tyvärr leder detta till att många kvinnor känner som om de har en oönskad kropp. Det som är bra är att många kvinnor kan dra nytta av en upptagen kvinna fitness lösning. Fördelen med denna metod är att du kan få den kropp du alltid önskat även utan ett gym medlemskort.

Du behöver inte oroa dig för vad främlingar på gymmet kan tänka din kropp eftersom du kan använda upptagen kvinna fitness lösning i avskildhet i ditt eget hem. Dessutom kommer du inte att behöva spendera massor av pengar på dyr utrustning. Men två saker du behöver är en liten plats och en del engagemang för att få det att fungera.

fitness-06

En av de bästa sakerna med en upptagen kvinna fitness lösning är att det inte är tidskrävande. På bara cirka tjugo minuter kan du få en fantastisk träning. Detta kan göras så lite som tre dagar per vecka. En rutin här enkelt lämnar en upptagen kvinna utan en ursäkt. Du kan också göra dessa enkla övningar medan du tittar på TV.

Här är några bra idéer för en upptagen kvinna fitness lösning:

Fången squat är en enkel övning för att komma igång. Först satte händerna bakom huvudet och låsa fingrarna, som liknar vad du skulle göra om en polis sa till dig att sätta händerna bakom huvudet. Observera att armarna kommer att vara parallellt med golvet. Nu, långsamt gå ner tills låren är parallella med golvet för att komma in i en squat position. Tryck sedan upp samtidigt som du håller händerna på ett ställe och att fötterna driva platt på golvet.

Därefter går direkt in i en push-up från fångens knäböj. Med denna push-up, kommer du att ge en extra skjuts i slutet för att sprida dina skulderbladen och spetsa ryggen. Du bör göra om 11:55 av dessa armhävningar, beroende på din kondition. Genast efter dessa armhävningar går in i en planka och ligga plant på golvet med armarna i bröstet. Den här övningen är nästan densamma som en pus-up utom i det här fallet inte kommer att pressa sig själv upp. Antag regelbunden push-up positionering men inte balansera dig med dina händer, i stället använda dina underarmar och håll denna position i cirka 10 sekunder till en minut.

Stå upp och ta ett steg framåt och stanna i denna position. Sätta en fot bakom dig och den andra framför dig, är denna position kallas en pappers utfall. Du bör nu böja benet som ligger bakom dig ner till golvet utan att komma i kontakt med golvet. Se också till att benet framför dig böjer tills hamstring är parallellt med golvet. Nu försiktigt trycka tillbaka upp med benet som ligger bakom dig. Du bör göra detta fem till tolv gånger omväxlande ställning benen.

Vila i minst en minut sedan börja om igen med den första övningen. Gör ditt bästa för att slutföra dessa åtminstone fyra gånger. Du bör göras på mindre än tjugo minuter. Eftersom denna upptagen kvinna fitness lösning är inte tidskrävande, kan du komma tillbaka till din mycket upptagen schema snabbt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *